Over Ongediertebestrijding

100% Gecertificeerd ! : Ongediertespoedservice.nl werkt samen met meerdere, gecertificeerde (!), ongediertebestrijders in Nederland. Zo bent U verzekerd van 100% Service !

Deze ongediertebestrijders zijn specialist in de gezochte werkzaamheden.

Werkwijze

Ongediertespoedservice.nl is een intermediair; wij helpen mensen die op zoek zijn naar een ongediertebestrijder, waarbij deze website fungeert als schakel tussen d twee partijen. Zodoende bent u in staat om snel een ongediertebestrijder voor uw werkzaamheden of probleem te vinden. Eenvoudig en zeer doeltreffend.

Spoedservice

Dagelijkse rijden er een tiental servicewagens rond in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat binnen 24 uur een ongediertebestrijder op het aangewezen adres te hebben staan. In 70% van de gevallen kan het probleem dezelfde dag nog verholpen worden. Bij o.a. de volgende werkzaamheden kunnen wij u vakkundig van dienst zijn:

  • Ongediertebestrijding
  • Zwambestrijding
  • Houtwormbestrijding
  • Muizen overlast
  • Vogelwering
  • Elektrische insectenvanger
  • Mollenvangen
  • Kakkerlak verdelging
  • Wespennest verwijderen
  • ...en nog veel meer

Dienstverlening

Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook de overeenkomst van toepassing tussen klant en ongediertebestrijder en zijn derhalve de Algemene (Leverings-) Voorwaarden van toepassing van de uitvoerende partij. Na totstandkoming van het telefoongesprek stapt Ongediertespoedservice.nl er qua dienstverlening tussenuit.

Dekking

Door onze samenwerking met één of meerdere partners zijn wij in staat om landelijke dekking te kunnen garanderen. Waar u zich dus ook bevindt, de aangesloten ongediertebestrijders staan voor u klaar. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd.

Klachten

Ongediertespoedservice.nl werkt alleen samen met betrouwbare ongediertebestrijders in Nederland. Wanneer u niet tevreden bent over het geleverde werk, vragen wij u dit rechtstreeks met de betreffende ongediertebestrijder op te lossen. Mocht u daar niet uitkomen, stel ons dan daarvan op de hoogte.

 

Justlin Company

Ongediertespoedservice.nl werkt exclusief samen met geselecteerde (landelijk opererende) ongediertebestrijders. Deze partners zijn specialist in de gezochte werkzaamheden en treden op als leverancier en uitvoerder van deze werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden door hen uitgevoerd, ongediertespoedservice.nl treedt puur op als adviseur in het bij elkaar brengen van klant en leverancier.

Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook een overeenkomst van toepassing tussen klant en leverancier en zijn derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van de gebelde/gekozen leverancier.

Ongediertespoedservice.nl draagt zorg voor het bij elkaar brengen van de vraag van u als bezoeker en het aanbod van de leverancier, na totstandkoming van het telefoongesprek stappen wij er qua dienstverlening tussenuit.