Bijen Achterveld

Bijen? Wij helpen u in Achterveld!

Bijen?

Ongediertebestrijding: heeft u overlast van Muizen, Ratten, Kakkerlakken, Wespen, Mieren, Mollen, Houtworm, Boktor, Duiven, Zilvervisjes etc?

Bijen? Ongedierteverdelging: onze ongedierte specialisten staan klaar om u te helpen. Wij begrijpen dat er direct hulp nodig is als u overlast heeft. Voor spoed bent u bij ons aan het juiste adres, ook als het niet dringend is. Bel met 033-2048022. Onze medewerkers van de servicedesk zijn iedere werkdag bereikbaar voor al uw vragen en problemen.

Voor bijen, bel 033-2048022

Uw gezondheid en uw zakelijk imago (!) is gebaat bij een ongedierte vrije omgeving. Last van ongedierte? Voor het bestrijden van alle soorten ongediertekomen onze ongediertebestrijders zo snel mogelijk. U gaat toch ook niet eten in een restaurant met wespen, muizen of kakkerlakken?

Voor onervaren mensen kan het moeilijk en soms zelfs gevaarlijk zijn om zelf ongedierte te bestrijden. Onze gediplomeerde en ervaren medewerkers zijn juist hierin gespecialiseerd. Wacht niet langer en bel ons deze avond nog en u wordt direct te woord gestaan door onze ongediertebestrijders.

...het juiste adres!

Wij zijn de gecertificeerde bijen specialist voor de horeca! Maar we doen dit ook graag en goed bij u in huis of restaurant, bedrijf en lokale overheid. Bel gerust ☎ 033-2048022: snel hulp bij bijen.

Goedenavond Achterveld

Zoekt u een professionele ongediertebestrijder in Achterveld? Wij werken bij u in de buurt en zijn daardoor snel ter plaatse als dat nodig is. Bel direct 033-2048022 en spreek deze avond nog met één van onze servicedesk medewerkers.

Gezondheidsrisico:

Heel veel ongedierte is een bron van ziektes.
Zorg voor een gezonde werkplek (en woning) in Achterveld en reken af met het ongedierte.

Professionele Ongediertebestrijding sinds 1947

Onze ongedierte specialisten staan 365 dagen per jaar voor u klaar. Dus heeft u ons nodig, bel gerust 033-2048022 zodat we snel bij u ter plaatse zijn. U kunt het servicenummer iedere werkdag bereiken.

Ongediertebestrijding Achterveld kunt u van dienst zijn met eigenlijk alle werkzaamheden die u kunt verwachten van een ongediertepreventiespecialist die thuis is (bedrijfs-)hygiëne. U kunt terecht voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding, zwambestrijding, houtwormbestrijding, vochtproblemen, wespen bestrijden en vogelwering. Door de jarenlange ervaring met de verschillende werkzaamheden kunnen onze ongediertebestrijders u goed adviseren bij overlast.

Wij helpen U in de gehele 0342 regio en omgeving, dus ook in: Barneveld, Kootwijkerbroek, Stroe, Voorthuizen, en uiteraard in 3791 BC Achterveld.

Bijen Achterveld
033-2048022